INICI
SERVEIS I PRODUCTES
Avaluació de competències
Desenvolupament de persones
Consultoria d'Organitzacions
METODOLOGIA
EQUIP
ACTUALITAT
ARTICLES
CONTACTE
 
 
 
     
  BCN Consultores desenvolupa un curs on line per preparar als aspirants a Informadors del Pla de Vigilància Contra Incendis Forestals  
     
 

Els aspirants a Informadors/es del Pla de Informació i Vigilància Contra Incendis Forestals ja poden preparar-se per a les proves d’accés amb el curs on line que ha desenvolupat BCN Consultores, amb la col•laboració de les ADF i la Diputació de Barcelona. 

 
Des de la direcció del programa sempre s'ha apostat per formar a l'equip, per tal que estigui ben preparat per afrontar la campanya d’estiu de prevenció d’incendis forestals. 
 
Aquest any s'ha fet un pas més i s'ha optat per posar a disposició dels aspirants a Informador/a una formació on line complementària.
 
Amb aquest curs bàsic, es pretén apropar a l’aspirant a Informador/a a la realitat del que podrà ser la seva feina i aportar-li coneixements bàsics sobre el món de la prevenció dels incendis forestals.
 
De ben segur que, amb aquesta millora, comptarem amb persones més preparades i podran exercir una prevenció més efectiva
 
 
     
     
 

Altres Noticies

Test i assessment centre on line. Entrevistes i reunions per video-conferència. Formació virtual.

“El mercat ocult: feines no visibles en els canals habituals”, xerrada al SAE de la Universitat de Barcelona realitzada per BCN Consultores.

BCN Consultores desenvolupa un curs on line per preparar als aspirants a Informadors del Pla de Vigilància Contra Incendis Forestals

L’Institut Català de la Salut implanta la gestió per comptències amb el suport de BCN Consultores.

1 2 Següent >


 

 
  Tornar  
     
  Accessos  
     
 
Aula Virtual
Processos de Selecció
Avaluacions
 
     
   
     
  Actualitat  
     
   
     

Avís legal/Política de privacitat